Monday, November 30, 2015

REVIEW ~ Harga Laxathin

Mesti korang selalu tertanya-tanya berapa harga LAXATHIN ni..
Harga dia tak mahal pun..

Harga sebenar dia,
RM97.00 Semenanjung Malaysia
RM107.00 Sabah & Sarawak

Kos penghantaran ditanggung syarikat..

Tapi..



Kalau korang nak diskaun, korang kena PM agen LAXATHIN la.. Mesti diorang boleh kasi harga special..

Ni saya bagi senarai agen yang saya tau la..ada banyak lagi agen LAXATHIN ni.. tapi saya kenal yg ni je.. korang pilih la nak contact yg mana.. InsyaAllah korang akan berpuas hati dengan layanan yang diberikan mereka..


Asiah : 014-7438148
Rozan : 012-9150014




1 ulasan :

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails